VE846-NITRILOVÉ RUKAVICE - 46 CM
- Nitrilové rukavice bez podkladu.
- Chlórované z vnútornej strany.
- Dĺžka: 46 cm.
- Hrúbka: 0,55 mm.
- Podklad: 100 % nitril
NARIADENIE (EÚ) 2016/425
EN420:2003+A1:2009 Všeobecné podmienky
5 Zručnosť (od 1 do 5)
Ochranné rukavice proti mechanickému poškodeniu (úroveň dosiahnutá pri testoch na dlani)
EN388:2016 Ochranné rukavice proti mechanickému poškodeniu (úroveň dosiahnutá pri testoch na dlani)
4 Odolnost proti oděru (od 1 do 4)
1 Odolnosť proti prerezaniu (1 až 5)
0 Odolnost proti roztržení (od 1 do 4)
2 Odolnosť proti prepichnutiu (1 až 4)
X Odolnosť voči prerezaniu ostrými predmetmi (TDM EN ISO 13997) (od A do F).
Ochranné rukavice, ktoré chránia pred chemickými látkami a mikroorganizmami - Časť 1: Technológia a požiadavky na účinnosť pri chemických rizikách.
EN ISO 374-1:2016 Ochranné rukavice, ktoré chránia pred chemickými látkami a mikroorganizmami - Časť 1: Technológia a požiadavky na účinnosť pri chemických rizikách.
TYP A Typ A - nepriepustnosť vzduchu a vody v súlade s EN ISO 374-2:2019. Odolnosť proti permeácii minimálne 6 chemických látok na úrovni 2 v súlade s EN16523-1:2015.
. Stanovenie odolnosti proti degradácii chemikáliami podľa normy EN ISO 374-4:2019. Časť 4: Stanovenie odolnosti proti degradácii chemikáliami
A 3 > 60 mn Metanol (A) CAS 67-56-1
G 2 > 30 mn Diethylamin (G ) CAS109-89-7
J 6 > 480 mn n-heptan (J) CAS 142-85-5
K 6 > 480 mn Hydroxid sodný 40 % (K) CAS 1310-73-2
L 5 > 240 mn Kyselina sírová 96 % (L ) CAS 7664-93-9
M 3 > 60 mn Kyselina dusičná 65% (M) CAS 7697-37-2
N 4 > 120 mn Kyselina octová 99% (N) CAS 64-19-7
O 6 > 480 mn Hydroxid amónny 25% (O) CAS 1336-21-6
P 6 > 480 mn Peroxid vodíka 30% (P) 7722-84-1
T 6 > 480 mn Formaldehyd 37% (T) CAS 50-00-0
Ochranné rukavice proti chemickým výrobkom a mikroorganizmom - časť 5: Terminológia a výkonnostné požiadavky pri rizikách kontaminácie mikroorganizmami.
EN ISO 374-5:2016 Ochranné rukavice proti chemickým výrobkom a mikroorganizmom - časť 5: Terminológia a výkonnostné požiadavky pri rizikách kontaminácie mikroorganizmami.
BAKTERIIM + PLISNIM . BAKTERIIM + PLISNIM : Nepriepustnosť vzduchu a vody v súlade s EN ISO 374-2:2019.
Nariadenie (EÚ) 1935/2004 o kontakte s potravinami NARIADENIE (EÚ) 1935/2004 O KONTAKTE S POTRAVINAMI
GLOB MIGR Kontakt s potravinami – Globálna migrácia
. Kontakt s akýmkoľvek typom potravín
Viac z kategórie
8,50 €
7,08 € bez DPH